Gezelschap mee brengen

Super leuk dat je bij ons je tatoeage afspraak heb geboekt! We kijken er naar uit om samen tot een mooi design te komen. We maken het design altijd volledig naar wens tijdens de zet afspraak zelf. Ook zullen onze artiesten eerlijk zijn tijdens het designen als iets niet werkt of niet mooi wordt.

Ik durf niet alleen naar de afspraak te komen…

Dit begrijpen we zeker en tuurlijk mag je gezelschap meenemen. We vragen je alleen wel om dit beperkt te houden. Wil je je hele familie meenemen? Dit graag in overleg dan kunnen we hier rekening mee houden tijdens het boeken van de afspraak. Ook willen wij vragen om de anderen zich niet te laten bemoeien met het werk van de artiest. Meer mensen betekent meer meningen, waardoor de klant zelf kan gaan twijfelen aan het oorspronkelijke idee.

Ik heb geen oppas, kan ik mijn kind meenemen?

Heel erg vervelend dat er geen oppas beschikbaar is of deze heeft geannuleerd. Kinderen zijn niet toegestaan in de studio, ook niet in de wachtruimte en ook niet tijdens een intake gesprek. Neem je toch een kind mee, dan kunnen wij ervoor kiezen de afspraak niet door te laten gaan en zal de aanbetaling ook vervallen. Wij zullen dan een nieuwe afspraak moeten maken EN om een nieuwe aanbetaling vragen. (zie onze voorwaarden)

16+

Wij zijn een 16+ locatie, gezelschap met kinderen onder deze leeftijd zijn niet toegestaan. “Ja maar mijn kind gedraagt zich echt.” “Ik geef mijn iPad/telefoon en ik zet een filmpje aan en dan heb je er geen kind aan.” Het antwoord is en blijft NEE.

Waarom?

Wij werken met naalden, inkt, bloed en schoonmaakmiddelen. Dit is absoluut geen veilige omgeving voor kinderen. Met het werk wat wij doen is het erg belangrijk dat dit goed gebeurt. Daarnaast zijn onze artiesten gefocust aan het werk en kunnen zij het niet gebruiken dat ze schrikken van een ongewenst geluid/gehuil/gelach of andere onverwachte bewegingen in de omgeving of hierdoor ook de klant.

Wij hebben zelf een leuke video laten maken hierover.

Tot snel!

no kids allowedkinderen niet toegestaan tiktok video van jon nelson

jon nelson remko hook

no kids allowed in the studio tiktok video jon nelson

Deel dit artikel: